Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Gril selv gris

Gril selv gris

79,00 DKK

  • Frisk slagtet pattegris fra Dansk opdræt

  • Ca 650 gram kuverten

  • Party grill

  • Groft salt


Grillning kan ikke tilvælges denne menu

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

HELSTEGT PATTEGRIS SOM DU SELV GRILLER Måske har du været til havefest, grillfest eller lignende tidligere og har stået og set imponeret på, at en kok har stået og kontrolleret og grillet den fine pattegris. Nu kan du selv blive kok for en dag. Ved at bestille din helstegte pattegris som grill selv, så kan du stå og få de sultne og imponerede blikke. Der er ikke noget mere mandigt end at have ansvaret for grillen. Derudover får du også mulighed for at få hilst på og talt med alle gæsterne, når de skiftevis kommer op og skal have et stykke kød.

VI LEVERER – DU GRILLER Vi sørger for at levere din pattegris til dig – du sørger for at grille den, så du stolt kan servere helstegt pattegris for alle dine glade gæster. Vi har mange års erfaring fra grillbranchen og er meget stedkendte i og omkring Midtjylland. Vi forsøger at lette arbejdet så meget som muligt for dig – også selvom du ønsker at grille selv. Det eneste du skal gøre er at få inviteret dine gæster i god tid, så du kan skabe dig et overblik over, hvor mange der kommer. Derefter ringer du til os, så vi kan få reserveret en dato og sørge for at levere til tiden, så du ikke skal bekymre dig om det.

EN RIGTIG GOD FEST En fest som gæsterne altid vil huske er en fest, hvor der er god mad og god stemning. En rigtig god fest er en fest, hvor gæsterne både vil huske den gode mad, den gode stemning og den glade vært. Giv din gæsterne nogle gode minder ved selv at tage grillmesterkasketten på og sørge for at grille den helstegte pattegris selv. Når du alligevel står ved grillen, så er det også nemmere for dine gæster at komme hen og tale med dig, så I alle får hilst på hinanden. Det er opskriften på en rigtig god fest.