Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Gril selv grise menu 1

Gril selv grise menu 1

119,00 DKK

  • Helstegt pattegris meget mør

  • Kartoffelsalat lavet på danske kartofler

  • Pastasalat m/basilikum pesto, baby majs, sorte oliven

  • Salat Årstidens grønne

  • Brydebrød hjemmebagt og smør

  • Party grill


I skal selv gille grisen og sørger for kul til stegning af grisen

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

HELSTEGT GRISEMENU SOM DU SELV GRILLER Tag selv æren for menuen til din havefest eller grillfest. Vi leverer din helstegte grisemenu – du griller. Til din fest leverer vi frisk, slagtet pattegris fra dansk opdræt og sørger for at der vil være ca. 650 gram pr. kuvert. Der er mildest talt nok til alle gæster. Ved at bestille maden som grill selv menu får du rig mulighed for at sige hej til alle dine gæster, da de helt naturligt vil bevæge sig i din retning, når du har ansvaret for maden.

HELSTEGT PATTEGRIS MED DET HELE Ved at vælge en grill selv menu kan du være sikker på, at der er tænkt på det hele. Selve pattegrisen samt tilbehør vil blive leveret til døren. Du skal derfor ikke tænke på, hvilken slags kød og tilbehør der vil passe sammen og om der nu er nok mad til alle. Så længe du får gæsterne inviteret i god tid og derved også får bestilt maden hos os i god til, så kan vi på professionel vis guide og vejlede dig i, hvor meget mad der skal til, før dine gæster går glade og mætte hjem.

GRILL SELV MENU LEVERET LIGE TIL DØREN Vi sørger ikke kun for at forberede og levere maden til din havefest, grillfest eller fødselsdagsfest, vi leverer også lige til døren. Grill selv menuen med det hele kan du få leveret i og omkring Midtjylland, hvor vi har mange års erfaring med at levere. Vi er ikke kun erfarne inden for catering, men vi er også stedkendte i området, så vi kommer gerne ud til dig. Når du vælger grill selv menuen til levering fra os, så slipper du for en stor del af den planlægning og frustration, som kan være forbundet med at afholde et stort arrangement. Den byrde tager vi gerne for dig, så du kan koncentrere dig om at hygge dig og nyde dagen sammen med dine gæster.