Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

GRILL CATERING– UD AF HUSET

Grillcatering ud af huset Århus

 

GRILL CATERING– UD AF HUSET ELLER LEVERET TIL DØREN

Uanset hvordan du vælger at få din grill catering til festen, så vil det være en nem og overskuelig løsning. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for catering og ligesom alt andet, så vil vi med grill catering sørge for, at din fest bliver så let og overskuelig som muligt for dig. Du kan enten vælge at hente din grill menu hos os eller få den leveret. Ved levering kan du være sikker på, at vi med vores mange års erfaring inden for catering, håndterer det professionelt og med fokus på høj service.

NÅR DER SKAL VÆRE FEST

Når der skal holdes fest, så skal der være god stemning og så skal der i hvert fald ikke mangle mad. I dag er der et væld af muligheder inden for catering. Ved at vælge en menu på grill kan du være sikker på, at der er mad nok til dit selskab. Er du i tvivl om, hvorvidt der er mad nok til de mennesker, som du har inviteret, så kan vi guide og vejlede dig. I forhold til tilbehør til maden, så er det også nemmere at vælge når du har en grill catering menu på grillen. Der er næsten frit valg på tilbehørshylderne, fordi du kun skal matche tilbehøret til det kød i har valgt. Så bliver det ikke nemmere.

HOLD FEST MED EN GRILLKLASSIKER

En grill catering menu på grillen er en klassiker når det handler om fester og især grillfester. Du sørger for den gode stemning og et samtaleemne fra start. Uanset om det er privatfest, firmafest, grillfest, havefest eller lignende vil en grill catering menu falde i god jord. Vi er nærmest også en klassiker inden for catering og vil gøre alt for at lette arbejdet for dig mest muligt. Vi har mange års erfaring med catering og grillcatering især. Vi er stedkendte i hele Midtjylland og leverer gerne din grillcatering lige til døren.