Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Helstegt pattegris og grill selv gris

GRILLFEST MED DET LILLE EKSTRA Uanset om du vælger at få helstegt pattegris med kok tilknyttet eller om du selv ønsker at være grillmester, så kan du være sikker på at din fest vil få det lille ekstra. Når gæsterne ankommer til en fest og ser, at der er sørget for helstegt pattegris, så vil det altid se gennemtænkt og forberedt ud. Fra starten af vil gæsterne være forsikret om, at der vil være mad nok til alle og at maden er af høj kvalitet. Den gode stemning vil få et skub i den rigtige retning, da gæsterne allerede i køen til grisen kan smalltalke med hinanden om, hvilket stykke kød de ønsker fra grisen.

 

 HELSTEGT PATTEGRIS - DU ER GRILLMESTER Uanset om du holder firmafest, grillfest eller familiefest vil vi levere pattegrisen og samtidigt tildele dig titlen som grillmester. En god fest er en fest, hvor alle vennerne, familiemedlemmer ellerkollegaerne kan samles og hygge sig. Når du vælger at få helstegt pattegris til din fest, så får du mulighed for at være vært på en helt ny måde. Din placering til festen vil være central, da du som grillemester vil have mulighed for at tale med alle gæsterne, når de kommer op til grillen og skal have et stykke af grisen.

HELSTEGT PATTEGRIS MED KOK Ønsker du at tage endnu mere del i festen og samtidig sikre dig, at maden til festen er af høj kvalitet, så kan du med fordel bestille helstegt pattegris med kok. På den måde kan du som vært tage del i festen på lige fod med dine gæster, da du vil overlade ansvaret for grisen til den professionelle kok, som kommer med. Med den løsning vil vi både levere grisen samt sørge for, at alt forløber som det skal. Kokken har mange års erfaring og vil derfor også sikre sig, at der vil være mad nok til alle, selvom gæsterne selv har indflydelse på, hvor fra grisen de ønsker at få et stykke.

 

 

 

Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her. Billede tekst her.