Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Grill selv gris

HOLD FEST – HVOR DU ER GRILLMESTER Havefest, grillfest eller grisefest – vi leverer pattegrisen og udnævner dig til grillmester. En rigtig fest er en fest, hvor alle gæsterne kan samles om det hele og hygge sig hele dagen og måske aftenen med. En helstegt pattegris lader dig være vært på en ny måde. Du ved at der vil være mad nok til alle samt god stemning i køen, fordi dine gæster selv kan være med til at bestemme, hvor på grisen de vil have et stykke kød fra.

HELSTEGT PATTEGRIS Når der skal være mad nok mad til festen, så er helstegt pattegris et sikkert valg. Der er masser kød og vi sørger for at guide dig i hvor meget du skal bruge alt efter, hvor mange gæster du har inviteret. Det skader heller ikke, at der måske er lidt til overs, så I kan holde en efterfest med rester. De fleste mennesker kan lide grisekød, hvorfor det også på den front er et sikkert valg til en større fest. Så slipper du som grillmester for bekymringerne om, hvilke forskellige retter der vil passe sammen på en eventuel buffet.

FEST I GODT SELSKAB – OG MED GOD MAD Ud over det gode selskab, som du selv sørger for, så vil din fest også bestå af god mad. Når du vælger at helstegt pattegris til din fest, hvor du også er grillmester, har du et væld af muligheder til hvad du ønsker som tilbehør til kødet. Nu skal tilbehøret kun passe til en slags kød. Nemmere bliver det ikke at være grillmester.

FEST – MED DET LILLE EKSTRA Ved at være udnævnt til grillmester og vælge helstegt pattegris, sørger du for at give din fest det lille ekstra. Det vil altid se professionelt og gennemtænkt ud, når gæsterne kommer til en fest, hvor der er sørget for helstegt pattegris. De bliver med det samme forsikret om, at der er mad nok til alle og at maden er af høj kvalitet.