Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Grill kok skære gris

Gris med professionel udskæring uanset hvilken fest du skal holde, så er det vigtigt at der er mad nok til alle de inviterede gæster. Om det er fødselsdagsfest, firmafest, havefest eller grillfest, så vil gæsterne altid huske, hvis de gik hjem med følelsen af ikke at have fået mad nok. Når man bestiller en helstegt pattegris og selv vil stå for udskæringen, så kan man komme i den uheldige situation, at man kommer til at skære for store stykker til de første i køen og at der derved ikke er nok mad til de sidste i køen. Det vil ikke ske, hvis du bestiller din helstegte pattegris med udskæring. Her sørger vi for, at der er nok mad til alle og at alle bliver mætte.

VI LEVERER, VI GRILLER OG VI SKÆRER Ikke nok med at vi sørger for at skære dit kød korrekt ud og fordeler det lige, så sørger vi også for at grille det og levere det lige til døren. Det du skal gøre er at starte med at invitere gæsterne i god tid, så du kan finde ud af, hvor mange der kommer. Derefter ringer du til, så vi sammen kan finde ud af, hvor meget mad I skal have leveret. Det bliver næsten ikke nemmere at holde fest og dine gæster vil takke dig for den velsmagende, helstegte pattegris.

OPSKRIFTEN PÅ EN GOD FEST En rigtig god fest er en fest, hvor alle hygger sig, har det godt og får tilpas nok at spise og drikke. Du kan sørge for at have endnu mere styr på den opskrift ved at bestille den helstegte pattegris udefra, samt at få den skåret ud. I og med, at den også bliver leveret, så er resten op til dig i forhold til at skabe en god fest. Når du slipper for planlægningen og forberedelsen i forbindelse med maden, så har du automatisk mere overskud til dine gæster og kan måske nå at planlægge noget underholdning eller invitere dine gæster til at byde ind med sjove indslag