Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Helstegt pattegris med grill-kok eller som grill-selv i Østjylland og omegn.     Kontakt os

Grise festen

Grise festen

169,00 DKK

  • Helstegt pattegris meget mør

  • Kartoffelsalat lavet på danske kartofler

  • Pastasalat m/basilikum pesto, baby majs, sorte oliven og paprika

  • Salat Årstidens grønne

  • Brydebrød hjemmebagt og smør

  • Party grill

  • Kul til gril

  • Grill kok til grill


Vi ankommer ca. 4-5 timer før forventet spisetid
Vi skærer grisen ud i takt med gæsterne kommer til grillen
Når gæsterne har spist pakker vi grillen sammen og rydder pænt op efter os.

ELLER
Beskrivelse

Detaljer

HELSTEGT PATTEGRIS – LEVERET LIGE TIL DØREN

Vi har mange års erfaring med catering og mad ud af huset. At planlægge, forberede og levere maden til din fest er vores kald. Vi ønsker at gøre festlige sammenkomster så lette og overskuelige som muligt for dig og dine gæster. Uanset om det foregår i privat regi, eller om det er en begivenhed på din arbejdsplads. Ved at vælge helstegt pattegris leveret til døren er du sikret en rigtig god grisefest. Det er der næsten ikke nogen, som kan sige nej til.

MED DET HELE

Vi leverer ikke bare den helstegte pattegris til din grisefest, vi ankommer også i rigtig god tid, så vi kan sikre os, at alt går som planlagt og at maden er klar til jeres forventede spisetid. Vi sørger for, at dine gæster får serveret meget mør pattegris og vi skærer grisen ud i takt med, at dine gæster kommer op og frem til grillen i køen. Derudover sørger vi for at din grisefest bliver med det hele. Derfor indeholder menuen til grisefesten også kartoffelsalat på danske kartofler, pastasalat med basilikumpesto, årstidens grønne salat og hjemmebagt brød med smør. Vi sørger selvfølgelig også for partygrill og kul til grillen – og ikke mindst, så pakker vi ned og rydder pænt op efter os selv.

EN GRISEFEST HVOR DINE GÆSTER ER I CENTRUM

Når vi sørger for at grille den helstegte pattegris, så har du tiden til at sørge for, at dine gæster hele tiden er i centrum. Du ved at vi har styr på grillen og sørger for, at dine gæster får alt hvad de kan spise. Derved har du tid og overskud til at sørge for at de har noget i glassene, samt at nå hele vejen rundt og få talt med alle i et hyggeligt og afslappende tempo. En grisefest med det hele er en fest, hvor den gode stemning er sikret. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, at dine gæster i hvert fald ikke går sultne hjem.